Cookie- og privatlivspolitik

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Når du besøger Triudstyr.dk accepterer du følgende cookie- og privatlivspolitik.

Triudstyr.dk er ejet af Sonne-Schmidt Trading ApS og de følgende retningslinjer gælder for alle hjemmesider og butikker ejet af Sonne-Schmidt Trading ApS. Derfor vil der i det følgende blive refereret til Sonne-Schmidt Trading ApS som samlebetegnelse for disse hjemmesider og butikker.

1. Generelt
Når du kommer ind på en hjemmeside ejet af Sonne-Schmidt Trading ApS indsamler vi en række oplysninger om dig. I det følgende kan du læse, hvilke oplysninger, der indsamles, hvordan de behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte ved eventuelle spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Sonne-Schmidt Trading ApS indsamler oplysninger på to måder:
  • Gennem cookies
  • Når du selv indtaster dine oplysninger

2. Cookies
2.1. Hvad er cookies?
Når du besøger en hjemmeside ejet af Sonne-Schmidt Trading ApS henter din browser automatisk én eller flere cookies. Derudover hentes der cookies, når du søger eller besøger undersider på hjemmesiden. Cookies er en lille tekstfil, der bruges til at registrere dig som unik bruger og lagres i din browser (eksempelvis Internet Explorer, Opera, Firefox, Google Chrome m.fl.). Med cookies er det lettere for dig at bruge internettet, fordi du ikke behøver at begynde forfra, hver gang du besøger en af vores hjemmesider. Vores site bruger med andre cookies til at huske dine præferencer.

2.2 Hvad bruger vi cookies til?
Hos Sonne-Schmidt Trading ApS bruger vi cookies til at undersøge din adfærd på vores website.

Vi bruger cookies til at skabe demografiske og brugerrelaterede statistikker om, hvornår og hvor lang tid en given bruger besøger vores hjemmesider. Vi indsamler desuden oplysninger om, hvilke undersider og produkter du kigger på, så vel som om du har besøgt os før, hvilken browser du bruger, dit styresystem, hvilken platform og lignende. Dette hjælper os til at målrette vores produkter efter dine ønsker og behov. Med din tilladelse bruger vi samtidig cookies til at målrette vores nyhedsbreve til dig.

De cookies vi bruger til at indsamle ovenstående oplysninger er førsteparts-cookies og sættes af Sonne-Schmidt Trading ApS.

2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?
De cookies, som lagres i din browser bliver opbevaret på din smartphone, tablet eller computer i et antal måneder efter sidste gang du besøgte vores site. Perioden forlænges, når du besøger en af vores hjemmesider igen. Når cookiesene udløber bliver de automatisk slettet. I nedenstående kan du læse, hvordan du sletter og blokerer cookies.

2.4 Hvordan undgår du cookies?
Ønsker du ikke at modtage cookies kan du blokere for cookies, slette eksisterende cookies eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du finder en vejledning til, hvordan du gør dette på DETTE LINK

Vejledningen gælder for langt de fleste browsere og smartphones, men ikke alle er nævnt. For at finde information om, hvordan du redigerer din egen browsers cookie-indstillinger, kan du bruge din browsers hjælpefunktion. Du tilgår ofte funktionen ved at trykke ”F1” på din computer. Herefter kan du blot søge efter cookies.

2.5 Cookies fra Google-analytics
Ud over vores egne cookies benytter vi cookies fra Google, der bruges til at danne statistisk information om bruger-gruppen, der fortæller os de mest populære produkter indenfor forskellige demografiske grupper, såvel som brugere af forskellige platforme med videre. Disse oplysninger bruges til at tilrettelægge vores egen marketingstrategi.

Disse oplysninger videregives kun til tredjeparter i samlet form og i anonymiseret form. Oplysningerne videregives også til tredjeparter, hvis lovgivningen kræver det.
Du kan vælge ikke at indgå i Google-analytics målingerne ved at klikke på DETTE LINK

3. Personoplysninger
3.1 Hvad er personoplysninger?
Sonne-Schmidt Trading ApS beder om dine personlige oplysninger, når du køber produkter eller opretter dig som kunde på vores hjemmeside. Her har vi behov for oplysninger såsom navn, adresse, postnummer, by og telefonnummer. Vi beder også om din e-mail, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Når du lægger en ordre eller opretter dig som kunde vil obligatoriske felter være tydeligt markeret på formularen.

3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Når du lægger en ordre på vores hjemmeside har vi behov for dine personoplysninger som dokumentation, så vi kan behandle og levere din ordre. Vi har ligeledes behov for dine personoplysninger i forbindelse med ordrer i forbindelse med eventuelle reklamationssager.

Tilmelder du dig et af vores nyhedsbreve gemmer vi dine oplysninger indtil du afmelder dig nyhedsbrevet.

Hvis du ønsker at blive slettet i vores kundedatabase kan du kontakte os på kontakt@sost.dk .

3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
Dine personlige oplysninger som du afgiver i forbindelse med et køb bruges først og fremmest til at gennemføre dit køb og behandle din ordre på en af vores hjemmesider. Derudover bruges oplysningerne i forbindelse med eventuelle reklamationer og lignende.

Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart, medmindre, at du har givet særskilt tilladelse til dette, eller hvis persondataloven undtagelsesvis tillader dette.

Vi bruger samtidig din e-mail til at sende dig nyhedsbreve og opdateringer om nye produkter på shoppen, hvis du har givet tilladelse til dette.

Husk at personlige oplysninger, som du giver på et offentligt forum, som eksempelvis debattråden i bloggen, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjeparter, der ikke har noget med Sonne-Schmidt Trading ApS at gøre.

3.4. Beskyttelse af personoplysninger
Jævnfør persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. De personlige oplysninger du afgiver, gemmer vi på computere med begrænset adgang, i kontrollerede faciliteter. Vi kontrollerer løbende vores sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine personlige oplysninger håndteres forsvarligt og sikre, at vi tager hensyn til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog aldrig garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Ved disse overførsler er der risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysningerne.

3.5. Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Internettets hurtige udvikling betyder, at vi løbende bliver nødt til at foretage ændringer i vores behandling af personoplysninger. Her forbeholder vi os retten til at opdatere og ændre vores retningslinjer for behandling af personoplysninger. Når vi gør dette, retter vi datoen for ”sidst opdateret” nederst på denne side.

4. Kontakt
Ønsker du adgang til de oplysninger som Sonne-Schmidt Trading ApS har registreret om dig, skal du rette henvendelse til kontakt@sost.dk eller på telefon 31614759. Hvis de data, der er registreret er forkerte, eller du har andre indsigelser, kan du henvende dig samme sted. Du kan få indsigt i, hvilke informationer vi har registreret om dig, og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Venlig hilsen

Sonne-Schmidt Trading ApS
Enggårdvej 21
7400 Herning
Telefon: 31614759
E-mail: kontakt@sost.dk
CVR-nummer: 34580707

Sidst opdateret 07.12.2016
Til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind et gavekort på 500 kroner.

Hver måned trækker vi lod om et gavekort på 500kr., blandt alle læsere af vores nyhedsbrev.